Jeg er kjempeglad i vaniljekrem. Her kommer en enkel oppskrift på den beste vaniljekremen. Ønsker du litt luftigere krem, kan du piske ca 3 dl fløte som du vender forsiktig inn i vaniljekremen når den er avkjølt
Vaniljekrem passer til det meste, det er perfekt i gjærbakst, så godt som i bløtkaker. Det som er viktig når du lager vaniljekrem er at du bruker ordentlig vaniljestang, det gir en mye bedre smak en vaniljesukker, men det kan til nød brukes det også
Vaniljekrem og vaniljesaus er nesten det samme. Vaniljekrem er litt tykkere enn vaniljesaus, og mange tilsetter den litt maizena slik at den skal tykne lettere uten så mye varme
Denne gangen har jeg laget bær med vaniljekrem the healthy way. Bær er jo sunt i seg selv, men her kommer oppskriften på en proteinrik og sukkerfri vaniljekrem
Hjemmelaga Vaniljekrem. Så har du oppi egg og melkSkru på plata, å rør godt hele tiden til det blir en jevn fin tykk vaniljekremSå setter du den til avkjøling
enkelt å lage,og såå mye bedre enn vaniljekremen man kjøper i butikken. Så er det bare å røre godt mens vaniljekremen blir tykkere og tykkere, og blir til den konsistensen du ønsker på kremen
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Vaniljekrem smaker fantastisk godt og nør det går såpass raskt er det ingen grunn til å ikke nyte dette enten som dessert, ingrediens, fyll på pannekaker, pålegg
Det ENESTE negative med hjemmelaget vaniljekrem, er at den er varm når du er ferdig, så det kan være lurt å lage den litt i forkant, gjerne dagen før du skal bruke den
Hjemmelaget vaniljekrem gjør susen. Vaniljekremen kan også fryses, . Jeg garanterer deg at butikkens "vaniljekrem" på boks aldri vil bli det samme igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.