Legg de så i en keramisk form, eller en ildfast form og sett de i forvarmet. Stek potetene til de får fin farge, med krydder (timian, oregano, rosmarin
Rør sammen vaniljekesam, lettrømme, sukker og vaniljesukker. Det er ikke så mye smør, så kjekssmulene vil virke nokså tørre også etter at de er blandet med smør
Fargerik couscoustallerken med fetaost, grønnsaker, kalkunkjøtt og baconsurrede dadler. Oppskriften har jeg fra et fransk matmagasin som heter Vital Food, men har gjort mine egne små forandringer
Denne rømmesausen har blitt så populær her hjemme, og mini sluker den som en suppe. Stek laksefileter i en panne til gjennomstekt, ikke for lenge da de blir tørre
Fjern stenene og strø over brun farin over og bland lettog forsiktig sammen. Victoria plommer fra bondes marked på lørdag og passer perfekt som høst dessert til helgen
Skjær vårløk i små biter, og jordbær og avokado i skiver. Ellers er det jo kort arbeidsuke denne uka, tipper det er mange flere som tar seg fri på førstkommende, inneklemte fredag
Denne salaten er enkel å lage, sunn, frisk, lettog god og et godt tilbehør til f. Øverste halvdel av chilien har flere frø enn nederste del, og vil gjøre smaken sterkere, så hold litt igjen på chilien og tilsett mer etterhvert, så får du den styrkegraden du ønsker
Lange er en fisk jeg får stadig mer sans for, og prøver den ut med forskjellig tilbehør. Beregn hvite asparges per person, (du kan selvsagt bruke grønn hvis du foretrekker det)
Fikk ånden over meg, og litt inspirasjon på nettet, så satte jeg igang å prøvde noe nytt. ) Tar litt tid når man bare har en komfyr, men jeg fikk da rotet det sammen til ett brukbart måltid tilslutt
En utrolig enkel, men rask og god oppskrift på ovnsbakte potetbåter. Litt fransk-inspirerte urter gir disse en god og leken smak, som gjør at de passer til det meste
Denne retten er lettvint å lage, smaker kjempe godt og ser helt fantastisk ut. Tilsett finhakket timian, kremfløte og cheddar og la det “småkoke”, mens du rører konstant, inntil osten har smeltet
Pisk egg, og ta en tallerken med mel som du blander i krydder. m/ spinat og fetaost. Lag en form med spinat i bunn, dekket med tomater, fetaost, rødløk og resten av det grønne fyllet + hakket basilikum
Nå skal dere få en med #persille og #parmesan, samt en kjempegod potetsalat med masse smak til. Bland sammen revet parmesanost og griljermel i en annen bolle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.