Disse crispy snackbarene er kjempegode, og som alltid lett å lage. Bland havregryn,olje og salt i en bolle, bland godt, ha det over på et bakepapir på en stekeplate
Tilsett melken til slutt, og ha i så mye du trenger for å få ønsket konsistens. Kanel og/eller kardemomme er godt i pannekaker, ha i ønsket mengde av dette også
Og mandeldeigen resulterte i deilige mandelkjeks - som forsvant litt for fort. I helgen hadde jeg besøk av min fine mamma og som søndagssyssel valgte vi å eksperimentere litt på kjøkkenet
Disse polarbrødene er også veldig gode, litt grovere enn de forrige brødene. Tilsett så honningen og bland godt Tilsett så litt av melet og bland med en gaffel, tilsett litt til av melet før du tilsetter halvparten av smøret
Bland sammen mandler, melis og bakepulver. Nydelige litt seige mandelkjeks med et hint av lime. Tilsett egget og limesaften og bland alt godt sammen til en deig
Jeg pleier å servere dem med Brieost og fenalår, men Brie og f. eks druer er jo også en klassisk slager(Det er bare jeg som er så innmari glad i salt mat)
Og resultatet av dette bakeprosjektet deler jeg med dere i dag. Dere trenger ikke røre lenge, bare til alt har blandet seg godt sammen, og deigen ser jevnt ut
Da var det endelig fredag, og disse kan kanskje være passende til en kveld med ost, vin og druer. ♦ Bruk pizzakutter og skjær i firkanter, strø ekstra saltflak over
Disse kakene smaker utrolig godt, søte og gode med en frisk smak av sitron. Denne oppskriften har jeg funnet her, hos Min Lavkarbomat, som er en fantastisk lavkarbo-blogg
Hei, er plutselig tilbake og bare må dele denne gode kjeksoppskriften med dere. Har tidligere lagt ut oppskrift på salte kjeks, men dette gang er det søte gode mandelkjeks, mmm
Babykjeks med dadler og bananer. Mandelkjeks er så utrolig godt. Jeg ville kanskje ventet til barnet er minst 1,5 år + da de inneholder endel søtning fra honning, og jeg ikke synes så små barn skal få i seg så mye søtt
Jeg bruker honning og banan som erstatter for sukkeret. Start med de tørre ingrediensen, også de våte. Honningen må smeltes (jeg satt det i mikrobølgovn) og valnøttene må hakkes, gjerne grovt
Disse sprø kjeksene med malte mandler og sesamfrø er en ny favoritt i knekkebrødkategorien. De er definitivt noe som vil gjøre konseptet "ost og kjeks" til en høydare også for de som ikke spiser mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.