La biffene hvile før servering. Krydre med salt, pepper og litt soyasaus. Krydre med salt og pepper. La det koke noen minutter, til det tykner og smak til med soyasaus, salt og pepper
Legg ett lag med potet i bunn. Ovnsbakt banan med sjokoladesausDel på. Jeg laget denne i en cocotte (liten ildfast form) som ga 1 stor porsjon. Jeg brukte følgende til 1 stor porsjon honningbakt poteter i cocotte. 3 vanlige poteter. Smør cocottenmed 1 ss olivenolje. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 3 vanlige poteter
B. i. f. o. r. t. <. 3. S. u. n. g. v. e. l. d. b. m. a. s. ). P. k. h. T. p. 2. y. ø. 1. C. R. c. 6. j. /. 8. å. (. G. A. ,. 4. 0. V. F. K. H. N. 5. æ. E. -. 7. w. L. I. g g. d l
Server den stekte biffenmed soppsausen, fløtegratinerte poteter og ønsket tilbehør (f. Stek løk og hvitløk mykt i fett/sjy etter biffen (mens den hviler)
Grillspyd med syrlig biff må være smart tenkte jeg. Deretter ville jeg lage en syrlig biff. Når alt er ferdig anretter du med potet og sellerirotpurè i bunnen, og legg grillspydene oppå
Server Biff Stroganoff sammen med ris eller potetmos og grønnsaker. Del sjampinjong i biter eller skiver og stek sammen med løk inntil løken blir gylden og blank og soppen får en gyllen farge
Og det blir aldri for mye bèarnais så kjør på medbiff og bèarnaise saus til. Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.