Det ble en appelsinfromasj med en ny vri. jeg oppdaget nemlig at jeg ikke hadde kremfløte i kjøleskapet og siden alle butikkene var stengt i dag så prøvde jeg med gresk yoghurt istedet for kremfløte (man tar det man har
I går hadde jeg mine døtre med kjærester, og noen venner på raspeballer. Pisk egge og sukker med maskin til det blir en luftig eggedosis, bruker du fløte må denne også piskes
Det ble en appelsinfromasj med en ny og sunnere vri. jeg oppdaget nemlig at jeg ikke hadde kremfløte i kjøleskapet og siden alle butikkene var stengt i dag så prøvde jeg med gresk yoghurt istedet for kremfløte (man tar det man har
med ren smak av ekte og saftige appelsiner. Visp fløten til krem og bland sammen med eggedosis. Avkjøl litt og bland sammen med fløte- og eggblandingen
Innom denne lørdagen med en frisk dessert som passer perfekt med sesongens saftige appelsiner. Påska nærmer seg med stormskritt og påskeoppskrifter må selfølgelig delast, og appelsin er en frukt som blir masse brukt og spist i desse tider
Av en eller annen grunn forbinder jeg appelsinfromasje med fine, eldre damer. Vend til slutt inn pisket krem og appelsinsaft og smak deg frem med sitronsaft så du får en passe syrlig blanding
Påskekos hører med denne uken. skei ut med god samvittighet. - Påskemuffins Vaniljemuffins med gul glasur - Kanskje påskens beste dessert Appelsinfromasj med appelsingele - Brownie babies Deilige sjokoladekuler som smaker brownie - Marsipanegg Proteinrik marsipan med sjokoladetrekk - Nøttekarameller Deilige karameller med nøtter, toppet med sjokolade - Påskens sunne suksess Gul mandelkake ala suksessterte - Påske cupecake Appelsinmuffins med appelsinglasur - Appelsinfromasj Proteinrik appelsinfromasj i appelsinskall - Påskemarsipan Marsipan med smak av appelsin - Påskesjokolade Hjemmelaget sjokolade med appelsinsmak Håper du fant noe som fristet til påskekosen
sommer, og den tok meg med storm. For som med alle andre blogger jeg har hatt,. Planen var å bli ferdig med den gule skappeljakka før påske, men vart ikkje
Mandelbotn med appelsinfromasj. Mal mandlane fine med stavmiksar, food processor eller ei kvern. Eg brukte stavmiksar, og då vart det nokre små bitar med mandlar og - eg synes det er godt når det gir litt tyggemotstand
Jeg laget denne kaken til påske og har pyntet med små påskeegg, men du kan bruke annen pynt som appelsin eller mandarinbåter, mørk sjokolade eller små marengs
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.