Seilaks. Seilaksen har tatt farge og smak etter et døgn i kjøleskapet. -) Seilaks. ( 1l fargebad er nok til 1 kg seilaks). Seilaks farge og roeyksyre faaes fra , du kan ogsaa faa roeyksyre fra ditt lokale apotek, men naar jeg sjekket var de meget dyr, kr 190 for 100ml. 100 g seilaks farge 120 kr
På Far min sitt kjøkken har vi lagd pølser på eigenhand i mange år. Men du kjem ikkje nærare den perfekte pølsa enn om du får hjelp av ein tidlegare norgesmeister
Mørbraden sitter øverst på låret. Den er like mager, som ytrefileten og inneholder bare 2,3% fett. Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet
20. 06. 2014. Her har du kjempenydelige vaniljecupcakes dekket med en helt spesiell frosting, som lages med marshmallowkrem - også kalt "Marshmallow Fluff"
Mmmmmmmmmmmmmmmm. DENNE. denne retten ANBEFALER jeg. himmel det var godt. Jeg er veldig glad i skalldyr, men sausen til denne er noe av det beste jeg noen gang har smakt
DNT-hytta er bortimot sjølvberga når det gjeld mat som blir produsert på kjøkkenet. Denne heimelagde kjøttpuddingen er milevis unna den fabrikkproduserte eg fekk i barndommen
Som mange av dere vet er jeg en ganske stor tilhenger av Jamie Oliver og hans arbeid. Ikke bare matlagingen hans men også hans engasjement når det kommer til å bedre matkunnskapen hos våre unge håpefulle
Jeg har skrevet et eget blogginnlegg om at jeg ikke driver en interesseblogg for cøliakere eller gluteintolerante (du finner det HER om du vi lese det), men denne oppskriften må deles
I går bakte jeg dette superbrødet og det ble helt fantastisk godt. Beklager egentlig at jeg kommer ut med en brødoppskrift på søndag, for jeg vet jo at mange av dere baker noe av det jeg lager hver søndag, men nå har dere noe å bake neste uke hvertfall
Smaken skal være syrlig, med en aroma hvor du gjenkjenner vinen den er produsert på. Det vanligste tilbehøret på middagsbordet har gjennom flere hundre år foruten salt og pepper, vært eddik og olje
Nå er det snart jul, og på tide å produsere julegaver og julegodterier. Disse karamellene er enkle å lage, og kombinasjonen fløtekaramell, sjokolade og rålakris får sansene til å juble
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.