Det finnes et utallige måter å tilberede pannekaker på, men Matnyttig er såpass tradisjonell å velger å fylle de med blåbær, sirup eller bacon og sukker
Det blir litt dårlig med oppdateringer og en del repriseoppskrifter disse dager, men slik er det å sitte med hodet ned i pensumbøkene fra morgen til kveld
Resultatet var at jeg har stekt disse pannekakene nesten hver eneste dag i høstferien. Men jeg har funnet ut at kunsten er bare å servere og late som ingenting
Matpakke, Middag, Middagsekspressen, Pannekaker. OG den er prøvd ut på et kritisk testpanel. Det er nemlig mye færre matretter enn man skulle tro (og håpet) som faller i smak hos mine bollefrø
Søtt og godt. Nydelige fluffy pannekaker med smak av vanilje toppet med ferske bær og. La det stå noen få minutter, legg så i klatter på en varm stekepanne med litt smør på, ha litt over middels varme og ha tålmodighet før du snur kakene
Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Disse pannekakene kan også spises med brunost, egg eller annet pålegg. Jeg elsker duften av pannekaker på morgenen og jeg liker den spesielt godt med masse frukt og bær
Server med ferskpresset appelsinjuice og kaffe ved siden av…. Smelt smøret og la kjølne. Bland alt det tørre før du tilsetter egg du har vispet, egg og smør
Har bananene blitt litt vel mye overmodne og brune. Sunne også, laget med havregryn. Serveres med hva du måtte ønske av syltetøy, bær og frukt, litt honning er også godt på
Ha en fin fredag . Disse pannekakene kan de fleste spise da de er glutenfri og kan også lett gjøres laktosefri da du kan bytte ut melken med feks soyamelk eller havremelk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.