KROTAKAKER
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg fint rugmel
  • 250 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 1/2 pk gjær
  • 8 3/4 dl lunkent vann
  • byggmel til utbaking
  • 1. Stor porsjon:
  • 250 g hvetemel
  • 250 g grovt hvetemel, finsiktet
  • 1,5 - 2 kg fint rugmel
  • 1 pk gjær
  • 1 1/2 ts salt
  • 2 l lunkent vann
  • 900-1000 g fint hvetemel
  • 500 g fint rugmel
  • 1/2 dl sukker
  • 100 g margarin
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 pk gjær
  • 7 dl skummet melk, lunken
  • 900-1000 g fint rugmel
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 pk gjær
  • 5 dl lunken væske (vann/skummet melk)
  • 300 g kokte poteter, moses og avkjøles
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 pk gjær
  • 500 g rugmel
  • 450-500 g hvetemel
  • 4 dl søt eller sur melk, kald

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.