Grove rundstykker med sammalt mel, solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø. Etter beregning i brødskala-kalkulatoren på Opplysningskontoret for brød og korn
1. Bløtlegg helkorn og linfrø i vannet natten over. 2. Lunk blandingen til ca. 37 grader. Rør ut gjæren i noe av kornblandingen og tilsett sukker, salt, olje og grovt mel
I går var jeg skikkelig lysten på noe asiatisk, noe å dippe i - noe lettvint. Tok en liten kikk i kokebøkene, og fant oppskrifter på et par asiatiske sauser som passet bra til kylling og sprø grønnsaker
Dette er en enkel (men fortsatt god. ) versjon av curryen, dvs. ingrediensene er enkle å få tak i. I tillegg kan denne servers med ris eller du kan ha litt mer grønnsaker oppi og droppe risen
Min matblogg | spicy thai, freshe salater, fristende kaker og flere spennende smaker
Et av mine nyttårsforsetter er å få kostholdet noelunde på stell igjen. Minikjøkken og direkte latskap har ført til et mer eller mindre hårreisende kosthold for en matblogger å være