Potetgrateng
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 40 minutter i ovnen og du bruker
  • 20 minutter på å skrelle og skjære opp grønnsakene, men når den er kommet i ovnen, passer den seg selv frem til du skal spise
  • 8 - 10 poteter, skrellet og i skiver ca 1/2 cm tykke
  • 1 gulrot, skrelt og skåret i tynne skiver
  • 3 dl H-melk (bruker du annen melk sprekker den ofte og det danner seg små klumper )
  • 1 buljongterning, grønnsak-
  • 1 liten bit sellerirot skåret i biter eller stenger
  • 1 purre, i skiver
  • 1 løk, skrellet og skåret i båter
  • 1 hvitløkfedd, presset (kan også hakkes)
  • (litt revet muskat, det kan også utelates)
  • 3 dl revet ost. Jeg bruker cheddar.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.