Middag Jul

Middag Jul

  • 10 Oppskrifter
Hellstrøms Pinnekjøtt!

Hellstrøms Pinnekjøtt!

(for 6 personer). * 3 kg pinnekjøtt (saltet, røkt og tørket). * 1 bunt persille eller gressløk. * 1- 1,5kg kålrabi
Pinnekjøtt som julemiddag hjemme hos Skarnes

Pinnekjøtt som julemiddag hjemme hos Skarnes

Pinnekjøtt er noe som hører julemiddager til. Pinnekjøtt som er klart, kjøttet har sluppet knoklene. Denne gangen ble den ganske tidlig på grunn av besøk fra det store utland
Pinnekjøtt på min måte

Pinnekjøtt på min måte

Nå har du julemiddagen som smaker mye mer en tradisjonelt tilberedt pinnekjøtt. De siste årene har vi hatt urøkt pinnekjøtt på julaften
Pinnekjøtt med kålrotstappe

Pinnekjøtt med kålrotstappe

Da er det klart til julemiddag. Pinnekjøtt er min julefavoritt. Det blir ikke jul før hele huset dufter av lammesidene som damper på kjøkkenet og venter på å bli spist, som årets beste måltid
Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm. Ingredienser
Langstekt ribbe med alt!

Langstekt ribbe med alt!

Hadde jeg spist ribbe på juleaften, ja da hadde jeg servert den sånn. Det startet egentlig med et restaurantbesøk til den nye superrestauranten på Mathallen Vulkan, Von Porat
Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn

Helstrøms Juleribbe

Jeg har lett i hele dag etter bilder av julemiddagen i fjor, men finner det ikke. Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm

Brimis ribbe

La ribba hvile godt før servering, minst en halv time, og nyt lukta av jul. Beregne gjerne 4-500 gram per person, så har du til kald ribbe seinere i jula