Pinnekjøtt er noe som hører julemiddager til. Pinnekjøtt som er klart, kjøttet har sluppet knoklene. Denne gangen ble den ganske tidlig på grunn av besøk fra det store utland
Da er det klart til julemiddag. Pinnekjøtt er min julefavoritt. Det blir ikke jul før hele huset dufter av lammesidene som damper på kjøkkenet og venter på å bli spist, som årets beste måltid
Hadde jeg spist ribbe på juleaften, ja da hadde jeg servert den sånn. Det startet egentlig med et restaurantbesøk til den nye superrestauranten på Mathallen Vulkan, Von Porat
En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Jeg har lett i hele dag etter bilder av julemiddagen i fjor, men finner det ikke. Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm
La ribba hvile godt før servering, minst en halv time, og nyt lukta av jul. Beregne gjerne 4-500 gram per person, så har du til kald ribbe seinere i jula