- Vend mandelblandingen inn i marengsen. I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt
andre retter av lam jeg anbefaler er lammekebab i pita – utrolig digg, og her benyttes restene fra lammelår eller lammestek med hasselback- poteter og lammesjy
---. Påskens høydepunkt ved festbordet. Gni inn lammelåret med salt og pepper. ---. ---. ---. 1 lammelår, 3-3,5 kg. 1-2 ts. 2-3 fed hvitløk. Stikk inn 2-3 fed hvitløk. 8-10 sjalottløk. 3-4 fed hvitløk. Legg lammelåret over grønnsaksengen og sett i forvarmet stekeovn, 250 gr. Til dessert server gjerne pavlova og sterk kaffe 8 personer ---. 1 lammelår,. 3-3,5 kg. 1-2 ts salt. 2-3 fed hvitløk. 8-10 sjalottløk. 3-4 fed hvitløk
Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår. LammelåretKutt opp grønnsakene og legg det i en stor plastpose hvor du har plass til kjøttet og marinaden
Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter. Lammelåret er mørt og fantastisk smakfullt kjøtt, så dette vil jeg virkelig anbefale
Til 5-6 personer. Til 5-6 personer. Deilig dessert som kan lages nesten helt ferdig dagen før, bare litt "grilling" av sukkeret gjenstår like før servering
2-3 appelsiner. Press safta fra 1-2 appelsiner i ei skål. 1 kyllingfilet 2-3 appelsiner. Uffda. Masse god mat og vin blei til eit lite megasjokk på vekta
Stekeovn 175 grader i 22-24 minutter. Stekeovn 175 grader i 22-24 minutter. En saftig og god kake til påskekaffen, men med annerledes pynt passer den når som helst
Rør inn appelsin- og sitronsaften. Oppskriften er hentet fra boken Kakefryd av Elisabeth Holm, vinner av Kakekrigen 2015, stylet og fotografert av Lise Marie Stang-Jacobsen (@hverdagslykkelise). Bildene er tatt på ærverdige Berby Herregård, der kjøkkenet ikke er endret siden 50-tallet, og hele boken er en fryd for både øyet og ganen
En perfekt middag som nok skal gjentas til påsken. Nydelig middag som må gjentas til påsken. La Trappe er en trappist øl som er litt mørk, og har noe sødme
E-postSkriv utMerTweetLik dette. En perfekt påske kake med mega appelsin smak. Kan også være en fin dekorasjon på påske bordet ditt … Veldig enkel å lage, men forbered den helst dagen i forveien for å la den avkjøles godt og de appelsin skivene å tørke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.