Del kakerøren i to forskjellige boller og vend inn konditorfarge til du blir fornøyd med nyansen. Når du baker til noen med cøliaki så husk på å være nøye med at alle ingrediensene må være glutenfrie, og at kaka ikke blir forurenset av glutenholdig mel du har på kjøkkenet
Saftig og god kake som passer godt nå i julen, best når den har fått stått ett døgn i kjøleskapet. Pisk egg og sukrin luftig og litt tykk i en kjøkkenmaskin
Smak og konsistens er viktig når det kommer til pai, og denne melmixen har reddet. Her har dere oppskrift på glutenfri paibunn med med den glutenfriemelmixen jeg har lagt ut oppskrift på tidligere
Pisk eggene luftige ogtilsett melken. Om du ikke lager juice selv kan du bruke en vanlig grønnsaksraspe og raspe grønnsakene du vil bruke i kakerøra - på denne måten blir det faktisk mer grønnsakssaft med i røren og kaken blir enda saftigere
Tilsett eggeplommene og Rom (eller Frangelico eller vann) og bland godt. Sett til side for å avkjøle helt (Du må ikke ha varme nøtter på glasuren, da blir den oljete)
Til slutt brer du eggekremen over nøttebunnen, og dekorerer med valgfri pynt. Jeg liker suksesskake eller suksessterte med masse krem, så dette er en oppskrift jeg har modifisert til å ha ekstra mye krem
Og jeg hadde rett (synes jeg selv), ihvertfall da jeg la til en sjokoladesmørkrem på toppen. Jeg har gått over fra Toro til Semper, siden jeg syntes den ble bedre i konsistensen av det
Kremen skal kun varmes til kokepunktet, og ikke koke. Suksessterte hører med til påskefeiringen. Nydelig og holdbar kake, som er perfekt å ha på lur når det kommer uventede gjester innom på påskebesøk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.