Selv om man spiser lavkarbo så vil man jo gjerne kose seg. Og de siste dagene her før denne søndagen så har jeg tenkt hva jeg kan bruke i stede for de tradisjonelle bollene eller vannbakkels
Lørdag er litt sånn typisk pizzadag. Og hvert fall når været ute tilsier at man bør holde seg inne. Ikke noe som er bedre enn å benke seg foran tven med pizza og en god film da
Rømmegraut i dag. ) mmmmm, nydelig. )ca 3 porsjonar. 2 boksar seterrømme1 pakke kremfløte2 dl vatnca 2 ts johannesbrødkjernemel JBKca 1 ts saltca 1 ts sukrinKok opp rømmen og la den småkoke nokre få minutt
Mmmmmm, dette vart god graut det. ))Passe porsjon til en personca 2 ss smør 2 dl fløte1 dl vatnpittelitt salt1 lita ts xanthan GumSmelt smøret, og ha i fløte og vatn
Nydelig iskrem, og veldig enkel å lage. )4 eggeplommar (ta gjerne 2 egg isteden, men idag hadde eg 4 eggeplommar fordi eg bruktekviten i en kakebotn)2,5 dl kremfløte25 g tagatesse1 ts bourbon vaniljepulverca 20 g, minst 70 % sjokolade,eg brukte 86 % Pisk plommane (evnt egga) sammen med litttagatesse
En enkel og kjempegod dressing til grillmaten. Til ca 2,5 dl ferdig dressing treng du. 1,5 dl tyrkisk yoghurt0,5 dl rømme1-2 fedd kvitløk - pressa eller finhakka 1 sprut med sitronsaft1/2 ts tagatesse1-2 ts finhakka gressløksalt og pepperBland alt sammen godt, og lat det stå ei stundfør dressingen skal brukes
Men no var mine ganske overfylte då, kanskje ikkje nødvendig det heller. Då er det på tide å blogge eksperimenteringa mi,nemlig pannekake og tortillalefse
Fløtelappar, mmmmm nydelig. )Oppskrift til 8-10 lappar. 4 egg2,5 dl fløte30 g smør15 g Johannesbrødkjernemel (JBK)1/2 ts bakepulver (4-5 g)1/2 ts tagatesse (2,5 ml)1/2 ts bourbon vanilla (2,5 ml)1 ts salt (5 ml) -------------------1,5 dl kaldt vatn Bland først fløte, egg og smelta smør