Trehalose (Escabeche med hummer)
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 0,6 g fett. Det står oppført uten karbohydrater så store mengder trehalose kan ikke hummer inneholde. Pistasjenøtter har 21 g proteiner og mandler 20 g proteiner per 100 g I tillegg har en eggeplomme ca 2,7 g (størrelsesavhengig) protein. 3 eggeplommer gir da 8,1 g tilsammen. For fire porsjoner tilbehør blir det 8,1 g fra egg, 42 g fra pistasje og 20 g fra mandler, tilsammen ca 70 g Delt på 4 gir det 17,5 g I tillegg 150 g vare ifra hummer med 22,8 g For quinoa regner jeg 21 g protein per 100 g vare som blir 10,5 g for 50 g vare. I alt per porsjon 50,8 g proteiner.
  • 1,5 time med levede hummer, ca 40 min ellers.
  • 4 hummer a ca 500 g.
  • 2 dl quinoa
  • 200 g pistasjenøtter 100 g mandler 1 ss sherry eddik honning 2 dl olivenolje salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.