Det er noe så veldig deilig og friskt med etnyttår. Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på året til noe helt spesielt
+ Nyttårsoppskrift med reinsdyrfilet. Hvis ikke så får jeg vel finne på noe annet. Selv har jeg planer om å lage helstekt and for første gang i kveld, men jeg er litt sent ute, så det spørs om det fortsatt er å få tak i
Nyhetsbrev og nytt gratis abonnementsystemDel på. Nyåret blir også her, brukt til å se tilbake på det som har skjedd, og synse over det som kommer til å skje
Nyttårsaften nærmer seg, og det er på tide å planlegge menyen. Når gelatinen er klar, krystes vannet ut, og gelatinen røres inn i den varme fløteblandingen
Selv har vi ikke helt landet på hva som skal være vårtforsett for det kommende året, men vi er enig om at vi ønsker å sette av tid til ting vi synes er moro
Det er så godt. La det stå i ti min så havregrynene får ekspandert litt. Har du det bra. Godtnyttår. Ha i etgodt dryss salt og litt vann til det blir en klissete grøt
I dag byr jeg på etkjempegodt brød på morgenkvisten. Brødet er ikke så altfor grovt, men grovt nok til at det passer fint som frokostbrød, til matpakken og som brød ved siden av supper og gryter
Med det første året bak oss passer detgodt å se på hva dere faktisk klikket dere inn på. Derfor er det veldig hyggelig at så mange bruker min basisoppskrift på bulgurpilaff – jeg lager den ofte selv og den gir alltid godt resultat
Det var utrolig morsomt å lage mat for de og å få den type anerkjennelse fra folk man ser opp til – jeg husker godt at jeg leste akkurat den spalten omtrent hver eneste helg mens jeg ennå bodde i Norge
Det var godt. Når man damper mat beholdes næringsstoffer og vitaminer seg mest mulig i matvarene,det vil si at mer vitaminer og næringstoffer finner veien inn i kroppen din
Du behøver ikke ha tråd nok i forkant, du kan knytte mer tråd på underveis om du føler det er lett å få knute på tråden under sying så kan det være enklere og knyte på når du har sydd rundt og før du starter surring
Så nårværet er i mot enn må får man bare gi F i været. I dag har vært en god dag, et lite kort øyeblikk av fint vær, noen ganger glemmer man hvor fin seinhøsten/tidlig vinter kan være i Oslo
er ikke helt tipp topp nårdet gjelder rydding og vasking, men pytt. Det ble, som Beate skrev, etknall-godt brød, som egner seg som tilbehør til salat og grillmat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.