Ingunn´s favoritter

Ingunn´s favoritter

  • 9 Oppskrifter
Hverdagsmat og festmat
Syltet små agurker

Syltet små agurker

Jeg har lenge tenkt å sylte små agurker, men det har vært en hektisk høst med flytting og ny jobb så tiden har rett å slett ikke strekt til
Urtesalt 2011

Urtesalt 2011

Idag er dagen for årets urtesaltproduksjon. Samme fremgangsmåte som ifjor. Urtesalt 2010. Jeg begynte i juni med å fryse ned 4 liter løpstikkeblader, se her i hagedagboka mi
Urtesalt.

Urtesalt.

Som forventet kommer det nok et innlegg om krydder, denne gangen hjemmelaget urtesalt. Det er forsåvidt samme prosedyre som de forhenværende innleggene
Blåbærpai

Blåbærpai

Det er kommet et snev av høst i lufta, plutselig var det på med sokkene igjen, man kan tenne lys på kvelden og blåbærsesongen er i gang
Scampi i Chilli og Hvitløksolje

Scampi i Chilli og Hvitløksolje

Scampi i hvitløks- og chilliolje kan brukes som fredags-snacks eller som et element i en tapasmiddag
Fondue ♫¸♥¸♫♪

Fondue ♫¸♥¸♫♪

Fondue er et fransk ord, det betyr 'å smelte'. Fodue er et samlebegrep for flere vanlige franske og sveitsiske matretter,

Bryllupskake og cupcakes :)

Jeg synes det er utrolig gøy å levere til brylluper. ) Denne helgen har jeg vært så heldig at jeg har levert både bryllupskake og cupcakes
Kjøttpudding som får bein å gå på, hos oss!

Kjøttpudding som får bein å gå på, hos oss!

"Hjemmelaget" kjøttpudding, godt som pålegg eller middag.  . Du trenger til 2 store kjøttpuddinger. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika