Sammen med dipp-saus smaker dette helt fantastisk. Vietnamesiskevårruller i supertynt rispapir,uten steking kan disse lett anbefales om du er ute etter noe skikkelig sunt og godt
En pakke ferske Bønnespirer. Hun tok heldigvis oppskriften med seg hjem til Norge. Da min svigerinne bodde noen år i Australia lærte hun å lage disse vietnamesiske vårrullene
Ferske mynteblad. Etter å ha prøvd denne oppskriften på vietnamesiskevårrullermedtofu, grønnsaker og cashewsaus, tar jeg nå glatt tofu inn i varmen igjen
Jeg har nok kviet meg for å prøve denne, for mitt første møte medvårruller var en fiasko. Jeg gikk derfor med på å smake, selv om ingen andre fikk lov – eleven skulle nemlig få ha med restene hjem…Og det viste seg at de var fantastiske
Kjøp inn rispapir og glassnudler, og fyll med det du har liggende i kjøleskapet. Ferske våruller er virkelig en favoritt, minimal tilberedingstid og smaker utrolig godt
Goi cuôn er navnet på de vietnamesiske vårrullene som tilberedes uten fritering. De ferske ingrediensene legges på fuktet rispapir og pakkes i små ruller
Ferske vårrullar er passe eksotisk, passe sunt og med deilig frisk, sprø smak. Du kan fylle det med det du har i huset, eller gå bananas i grønsaksbutikken, og finne masse spennande som kan puttast i rispapiret
Helst vietnamesiske framfor kinesiske. Jeg har alltid elsket vårruller. Jeg foretrekker å starte med å lage dipsausen slik at den får stå og godgjøre seg litt (med unntak av tørket sopp, som gjerne kan bløtlegges i varmt vann allerede nå)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.