Del omelettrullen i to og nyt et herlig måltid sammen med salat laget av agurk og tomat. Tilsett skinkeog spinat, la alt bli gjennomvarmt og du ser at spinaten har falt helt sammen
Den var proppet med flotte nyheter innen bakining og kornblandinger. Jeg fikk som dere sikkert har fått med dere en stor sponsorpakke av #møllerens her i forrige uke
Husk det er gjestene som skal vente på suffléen og ikke omvendt, den må serveres med en gang,. En høy og luftig ostesufflé imponerer gjestene - og er verdt å vente på
Skill eggene og rør inn de fire eggeplommene og smak til med salt og pepper. Gni inn kanten med brødrasp, dette gjør at sufléen lettere kan klatre oppover innsiden av kanten når den hever seg under steking
Ta så eggehvitene og pisk stive med en hurtigmikser. Start med å putte osten i en foodprosessor. Jeg trodde aldri at man kunne sette ordene «lettvinn» og «ostesufflé» sammen, men det kan man gjøre fra i dag
Ha baconbiter oppå sammen med oppdelte skinkebiterog rødløk. Er deigen for fast spe med litt vann. Blir både sprø og god, og spises av både voksne og barn her
Jeg har aldri prøvd å lage ostesuffle før og gikk til verket med litt "skrekkblandet fryd". Husk at det er bedre med for mye enn for lite, for man skal blande inn eggehvite senere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.