) Nydelig tilbehør til kamskjell. Jeg har selv klødd meg litt i hodet over hvor vannete og merkelig smak den har fått tidligere, før jeg lærte at det er et absolutt must å koke jordskokkene i melk før det lages puré av den
Helstekt indrefilet av elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus. Ha hakket løk i en gryte med noen dråper olje og «svi» av løken
Kamskjellene steker du kort i stekepannen og du kan lage ertepuréen klar på forhånd. Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Når man har slike fine råvarer som hjortefilet bør man helst behandle den med all respekt - så perfekt steking, en god saus, godt tilbehør er viktig - og godt drikke i glasset
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. Tilsett hvitvinen og rør rundt til vinen har fordampet. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Gode kamskjell, som passer utrolig godt til den salte, sterke chilipølsen og smaken av røkt paprika. De høstes i september-oktober hvorpå de grilles over åpen ild, håndskrelles og renses for frø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.