Mine Favoritter

Mine Favoritter

Mine Favoritter
Svinerull {Porchetta}

Svinerull {Porchetta}

Ribbe hører ikke bare julen til. Italienere kan spise porchetta hele året – ofte som en snack på et stykke brød

Svinekamkake

Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Sikt i mel og bakepulver. Bland forsiktig. Fordel deigen utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm)
Dronningens Juvel...

Dronningens Juvel...

eller heilt enkelt Banankake. ). Det var min kjære svoger som sist eg fekk egg frå Emblem og laga deilig "sukkerbrødsjokoladekake" sa at det skulle vore med banan, for han lika så godt banankake

Ribberull med hvitløk og urter

Enklere måte å lage mat på finnes nesten ikke. Mange vegrer seg så for å lage ribbe. Blir svoren sprø i år, svir vi sausen, osv
Rull av tynnribbe

Rull av tynnribbe

Før jul bugner det med ribbe i butikkene. Jeg er ikke så veldig glad i tradisjonell varm ribbe, men lager du en rull av ribben så får man en saftig og god ribbe med mye smak