Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 13 Oppskrifter
Mine Favoritter
Verdens beste kanelboller...

Verdens beste kanelboller...

Når vi var i sverige fikk jeg endelig skrevet ned svigermor sin oppskrift på verdens godeste kanelboller
Helgekos - lammecarre

Helgekos - lammecarre

Lengre opphold er i følge mine opsternasige venninner lengre enn to uker, men dette var tross alt to uker pluss en dag
Fasan og rype i herlig viltsaus

Fasan og rype i herlig viltsaus

Fasan spiste jeg så det tøt ut av ørene mine hver gang vi besøkte mormor og morfar i Danmark. Året ble avsluttet på tradisjonelt vis hos meg og min kjære
Iste med sitron og myntesirup

Iste med sitron og myntesirup

Så var jeg hjemme igjen etter tre herlige ferieuker i Øst-Europa. At det allerede har blitt sensommer har jeg ikke helt klart å skjønne enda, men det skal da bli godt med hverdag og rutine igjen
Iste

Iste

Nå har vi noen fanstatiske dager med strålende sol og varmt vær i Bergen. Kald og god iste er perfekt i sommervarmen
EYVIND HELLSTRØMS HAMBURGERBRØD

EYVIND HELLSTRØMS HAMBURGERBRØD

Disse hamburgerbrødene er så lette og gode at du like gjerne kan dobble oppskriften med det samme. Denne oppskriften passer også godt til rundstykker
Fløtekarameller

Fløtekarameller

Gode fløtekarameller med ekte vanilje. 500 gram sukker200 gram fløte120 gram smørFrøene fra 0,5 vaniljestang, (hvordan rense vaniljestang)Fløtekarameller er fantastisk godt
Thai-inspirert red curry wok

Thai-inspirert red curry wok

Et av mine nyttårsforsetter er å få kostholdet noelunde på stell igjen. Minikjøkken og direkte latskap har ført til et mer eller mindre hårreisende kosthold for en matblogger å være

Hjemmelaget tacokrydder

Startet dagen med en pilates time på Elixia Bekkestua. Det er så deilig å være godt i gang igjen, skal på pilates update i kveld
Nydelig lammefrikasse

Nydelig lammefrikasse

Lammefrikasse er en deilig husmanskost som ikke bare smaker godt om høsten, men faktisk igjennom hele året
Hjemmelaget EKTE yoghurt ABC

Hjemmelaget EKTE yoghurt ABC

Rå yoghurt er enormt enzymrik, full av helbredende melkesyrebakterier og fordi den ikke er oppvarmet mer enn maks 46-48 grader har den sine fettløselige og livsviktige vitaminer og sine mineraler intakt