Ha i SALMAlaksen og ha på salt og pepper. Anrett SALMA stykkene på en seng av wokgrønnsaker. Stek SALMA på den ene siden i ca 3 minutter. Snu laksen og stek den i ca 30 sekunder. 800 g SALMAlaks
Noe av det første vi mÃ¥tte prøve i Sous Vide’n var Salmalaks. Ferdig sÃ¥ var dette kjøttet en plass midt mellom sushi og stekt laks, altsÃ¥ helt perfekt
Salma er laksefilet av ypperste kvalitet. Salma topp. Begynn med å skjære laksestykket ditt i skiver. I alt fra Salma, kokt laks, ovnsbakt, røkt, varmrøkt
For syltet løk. Denne lakseretten har jeg kopiert fra chefsteps. For laksen. Pakk laksen og pass på lavt trykk på vakum for å ikke ødelegge formen til fisken
"Syltet" kinakål. Legg laksestykkene i teriyakisausen til marinering et par timer. "Syltet" kinakål. 4 porsjonsstykker av laks uten skinn og ben. 4 porsjonsstykker av laks uten skinn og ben
legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen. ca 5 poteter (bruk gjerne potetrestene fra i går ) 4 laksefileter uten skinn og bein 1 brokkoli revet ost salt og pepper
Helstekt laks med purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på. Legg laksefileten med skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
I dag kommer oppskrift på en nydelig laksemiddag. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.