Ha soppen over i en gryte, ha mere smør/olje i stekepannen, del sjalottløken i to på langs og la den få surre til den begynner å få farge før du legger den i gryten sammen med soppen
Kok ut stekepannen med litt vann, og sil det over i gryten. En enkel og nydelig gryte rik på smak av gode råvarer, deilige kantareller og noen andre små sopp som jeg ikke vet navnet på, og en frisk litt syrlig smak av tyttebær
Godt oksekjøtt, masse god aromasopp, fløte og creme fraiche + en vinskvett og litt til. Rens og del soppen i litt store biter, la den surre i litt olje til den begynner å få farge, tilsett tomatpure og la den få surre med et par minutter og hell det hele i gryten
Del kjøttet i passende biter og stek bitene lett i smør/olje, stek litt av gangen av kjøttet, ha løk, hvitløk oggulrotskiver i stekepannen og la de få surre litt, uten at det blir brunt, la tomatpuren få surre med litt til slutt
Fortsett med søtpotet, gulrøtter og vann. Dere som må ha kjøtt, kan for eksempel ha sprøstekt bacon eller noen spiseskjeer med stekt kjøttdeig som garnityr
Stek bacon og løk sammen med hvitløk. Kjøtt, løk, bacon og sopp kan stekes opp på forhånd, så da er det bare å putte alt i gryten og sette den i stekeovnen
Mens kjøttet småkoker skjærer du opp løk, gulrot, hvitløk og sellerirot i små biter. Denne gangen har jeg testet ut en oksegryte, og denne falt i smak hos alle, til ogmed mannen
Bland bacon med kremost og fyll opp soppene. Og du. fylt sopp kan serveres som forrett også. - 50 g kremost med krydder. Dryss revet ost på toppen og gratiner i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter. 50 g kremost med krydder
Du kan også smake til med litt dijonsennep. Denne oppskriften kan kanskje virke skremmende til å begynne med når man ser alle ingrediensene, men det er den virkelig ikke
Fyll på med hakka hvitløk, gulrotog stangselleri i biter. Når du kommer hjem er den bare å servere rykende varm og ikke minst med utrolig mørt kjøtt som har stått og godgjort seg i mange timer på svak varme
Bland sammen boksen med hakkede tomater, chilisaus, vin, litt presset sitron og krydder. Dette er mat som jeg elsker å lage, her kan du forberede alt i god tid på forhånd, og bare sette formen eller gryten i stekeovnen i passelig tid før måltidet
Finhakk løk, hakk sjampinjong/sopp og stek raskt i panne sammen med løken. Gjerne med en enkel grønn salat ved siden, kanskje ringlet med en kremet balsamico
Overfører mat og bake oppskriftene fra den gamle bloggen min og her kommer rundstykker medgulrot. Bland dette i melblandingen sammen med revne gulrøtter
❥ Gulrot cupcakes på menyen Her kommer endelig resultatet av de fantastisk saftige gulrot cupcakes, jeg har med hånden på hjertet aldri smakt noen så gode og saftige muffins
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.