Kvæfjordkake,eller verdens beste om du vil er min ultimate favorittkake. Hva i guds navn gjør man når man ikke tåler halvparten av ingrediensene i orginal oppskriften
600 g (1 ½ pk)kjøttdeig. 2 ss potetmel. 2 fedd finhakket hvitløk. 2 Sjalottløk. Ca. 1 cm ingefær. 3 ss Provencekrydder (fås kjøpt i de aller fleste butikker)
Disse rundstykkene er så gode, luftige og lette. Disse passer perfekt ved siden av suppe, til salat eller tapas, og selvfølgelig til frokost eller lunsj med pålegg på
Tapas passer både som lunsj og middag, og smaker alltid veldig godt. Det er mange varianter av Tapas, men litt begrenset utvalg er det når man spiser både lavkarbo og melke-og glutenfritt
Disse kjøttbollene passer like godt til middag som til tapasbordet, de er velsmakende og saftige. Etter at jeg begynte med å steke kjøttboller på plate i stekeovnen går det veldig raskt og man slipper å stå over en varm stekepanne