Fremgangsmåte Visp sammen egg og melk bland inn melet gradvis til røren er glatt oguten klumper. Serveres medsukkerfritt syltetøy, sukrin og sprøstekt bacon
Smak til medsalt, pepper og salvie. Her har du i alle fall en oppskrift på fylte, grovepannekakermed blant annet juksekjøttdeig, sopp, revet gulrot og tomatpurè
Spe med egg, smør og melk – visp godt til ei klumpfri røre. Disse pannekakene har et litt høyere næringsinnhold pga grovt mel og havregryn i pannekakerøren
Bruk også gjerne frossene blåbær eller lettere blåbærsyltetøy (uten så mye sukker). Man må ikke bestandig lage fine pannekakermed mye saltog fint mel til en pannekakemiddag
H. u. r. a. f. o. p. n. e. k. d. g. T. i. l. ø. s. j. å. v. m. t. J. b. U. S. A. N. Y. I. G. w. c. h. V. ,. (. y. ). P. 5. 2. 1. 0. /. 6. -. 7. B. F. L. @. #. D. d l
Grovepannekakermedyoghurt, jordbærsyltetøy og banan. Sunne pannekakermed eple og havre. Det er noe med at det er ferskt og varmt og lukta som sprer seg
Disse brødene er groveog holder godt på saftigheten. Oppskrift (3 brød)600 g Sammalt hvete, grovmalt600 g Siktet hvetemel170 g Helkorn hvete50 g Gresskarfrø2 ss Honning3 ss Meierismør2 ts Salt1 pk Tørrgjær (eller 50 g fersk gjær)7 dl Skummet kulturmelk4 dl Vann Gresskarfrø til pyntStep 1 Kok helkornene med smør og vann, avkjøl til ca 37 grader Step 2Ha mel, salt, honning, gresskarfrø, salt, tørrgjær (fersk gjær - rør ut i den avkjølte helkorn blandingen) i en bakebolle Step 3Tilsett skummet kulturmelk (37 grader)og helkornblandingen og elt deigen i ca 5 minutterJuster mel og vann mengden om nødvendig Step 4Legg over et klede og sett bollen et lunt sted i 30 minutterStep 5Del deigen i 3 emner og form de som brødStep 6Pensle 3 former (1. 5l) med smør og legg brødene i formeneDekk med plast, la de heve et lunt sted i ca 1 timeStep 7Pensle brødene med litt vann og strø på gresskarfrøStep 8 Stek brødene midt i ovnen ved 200 grader i ca 45 – 60 minutterAvkjøles på ristTIPS. 2 ss Honning. 2 ts Salt. 2Ha mel, salt, honning, gresskarfrø, salt, tørrgjær (fersk gjær - rør ut i den avkjølte helkorn blandingen) i en bakebolle Step 3Tilsett skummet kulturmelk (37 grader)og helkornblandingen og elt deigen i ca 5 minutter
Og hvis du smører et lag med f. Men nå, med en hektisk hverdag, er det "hu mor" som har fått vilja si. Når pannekaker er middagen i mange hjem blir det ofte servert suppe ved siden av også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.