Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbemed nydelig tilbehør. Tynnribben er et jevnt kjøttstykke, mens på familieribbenmedfølger kotelettkammen som gjør den tykkere på den ene siden
Med hjemmelaget rødkål, julepølser. Et alternativ er å rute svoren, gni inn ribbenmed salt og pepper et par dager før julaften, og oppbevare den i kjøleskap
Fennikelstekt ribbemed karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Det var deilig med litt magert kjøtt, og jeg ser fram til hverdager med grønnsakssuppe og torsk. Siden sønnen ikke var hjemme på selveste nyttårsaften, synes jeg det var på sin plass med litt kalkun første nyttårsdag
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Svinefilet stekt i marinade som her, gjør kjøttet ekstra smakfull og saftig, stekeskyen serveres som saus, sammen med rosenkål, baconog mos av mandelpoteter
Server and med rødkål, rødvinssaus, kokte poteter og de myke kokte eplene. Strimle rødkålen tynt, kok opp med saft fra appelsin, skall fra appelsin og rødvin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.