Jeg må innrømme at man må ha litt tolmodighet skal man lage denne retten her, men så får man også et lammekjøtt som er så mørt, saftig og velsmakende at man glemmer den lange tiden man har brukt foran stekeovnen når man setter seg til bordet
Hei. Riktig god ny uke godtfolk. Idag tenkte jeg å dele oppskriften på hjemmelaget peanøttsmør. Det lønner seg virkelig å lage sitt eget, både med hensyn til pris, smak og kvalitet
Lag ditt eget peanøttsmør. Hjemmelaget peanøttsmør er på mange måter et genialt produkt. det er lett å lage, holder seg lenge, er lett å smøre på og er rett og slett bra for kroppen
Når vi går tur rundt Alby så tar vi gjerne en tur innom kafféen på Galleri F15 og spiser litt gjærbakst, det går helst i Albykringle, men de har mye annet også
En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn