Gryterett med rødt kjøtt og kremost
brød og elefanter
brød og elefanter
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 - 450 g rødt grytekjøtt (jeg hadde ca 450 g) pluss en gryteknoke
  • 1 boks hermetisk soppblanding eller 100 g frisk soppp (champignon, kantareller etc.)
  • 1 løk (av størrelse)
  • 1/2 paprika, evt 1 liten en
  • kremost med hvitløk og urter (jeg brukte Philadelphia, men du kan fruke Snøfrisk eller Tine kremost eller hva som helst)
  • Salt, pepper, rosépepper, persille og hvitløk
  • Hvis du ikke har en gryteknoke for hånden, dropper du saltet og tilsetter en buljongterning. Kjøttbuljong, må vite.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.