Skjær også opp kyllingfiletene i biter, og stek de sammen med de opphakkede grønnsakene over. Det beste med denne retten er at man slipper helt å raide innvandrersjappene for å lage den
Kutt opp kyllingen og krydre medindisk krydder. og gjerne denne -indiskinspirerte dip'en- Du trenger. Det fine med crock pot er at du kan konsentere deg om andre ting
Serveres med naanbrød,raita og mango chutney. Her kommer oppskriften på Indisk tandoori kylling. Ha så i kyllingen som er ferdig delt og sett deretter den marinerte kyllingen i kjøleskapet over natten
Den du får her er veldig enkel å lage, og kan varieres med grønnsaker du har for hånden. Skjør løk i skiver, kylling i biter, og del resten av grønnsakene i ganske små biter
Jeg har prøvd å erstatte parmesanosten med revet kokos på et par av kyllingbitene en gang før også, men denne gangen skulle kokos være hovedingrediensen i stedet for ost
300 g kyllingfilet i biter150 g brune linser (ferdig utblødte)1/2 løk i biter1/2 finhakket chili (ta en hel hvis du vil gryten sterkere)3 finhakket hvitløksfedd1 dl kokosmelk2 dl hermetiske tomater1 ts sitronsaft1 ts malt koriander1/3 ts kanel1/3 ts kardemomme1/4 ts muskatnøtt1/4 ts gurkemeie1/2 ts saltsmør til steking Stek kyllingen litt før du tilsetter løk, hvitløk og chili i stekepanna. 300 g kyllingfilet i biter
Her kommer en Indisk inspirert krydder kylling dekket av ett lag krydder og kokos. Dette inlegget Indisk inspirert krydder Kylling ble først publisert hos HobbyKokken Tor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.