Søthunger Mørk og Lys Sjokolademuffins med Hvetekim
Kvardagskost
Kvardagskost
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 egg
  • 1,5 dl rørsukker
  • 1,5 dl solsikkeolje
  • 1,5 dl fløtemelk
  • 1 dl hvetekim
  • 4 dl siktet spelt- eller hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 50 g grovt hakket hvit sjokolade
  • 50 g grovt hakket mørk sjokolade
  • 3/4 fulle muffinsformer. Stekes i vanlig stekeovn 195 grader eller varmluftsovn 175 grader til de er gyldne og gjennomstekte. Ca 15 minutter Avkjøl på rist og pynt med mørk og lys sjokoladeglasur.
  • 50 g hvit sjokolade og
  • 50 g mørk sjokolade i hver sin lille kjele med
  • 2 ss matolje i hver

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.