Lavkarbo kyllingsuppe uten melk og gluten
Mat som medisin
Mat som medisin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 3-4 porsjoner
  • 400 g kyllingfilet
  • 1 løk 1 paprika 1 chili 2 ts karri
  • 2 bokser kokosmelk
  • 2 ts rød karripasta
  • 2 ss oksefond
  • 3 ts gurkemeie
  • 1 lime
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1 neve hakket frisk koriander
  • Stek kyllingen i en stekepanne i olivenolje sammen med hakket løk, paprika, chili og karri.
  • Ha kokosmelken over i en gryte og varm opp.
  • Tilsett karripasta, oksefond, salt, pepper, gurkemeie, revet limeskall og saften av en lime i kokosmelken.
  • Ha kylling og grønnsaker oppi suppen.
  • La suppen småkoke i 10-15 minutter Bland i frisk hakket koriander til slutt.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.