4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche. Lat dette putre til sellerirota er mør, 15-20 minutt iallefall. 4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche
Marinert kylling med kebabsaus,mmmmmmmmmmm ♥Rester av gårsdagens dressing har blitt varma til saus. Og var dressingen i går god, so var sausen i dag nyyyydelig, mmmmm ♥Oppskrift som på dressing
Dagens middag - kyllinggryte, nam nam. 1/2 liter kjøttbuljong1 pakke kremfløte1 boks creme fraiche4 kyllingfiletar1 stor, raud paprika7-8 aromasoppen passe bit av en purreløk1 lita gulrotsalt, pepper og karriKok opp buljong, fløte og CF, og lat det kokeei stund. 7-8 aromasopp
Men med dennelavkarbopastaen er det litt vanskelig, for den må jo varmes av sausen. 200-250 g bacon 2,5 dl fløte2 (3 små) eggeplommer 75 g revet norvegiaparmesan til rasp på toppen (salt og pepper - OM det er nødvendig)Kutt baconet i strimlar, og ha ganske høg varme,med kaldpressa rapsolje i panna. 200-250 g bacon
(2-3 pers)1 squash1 pk kjøttdeig1 glass tomatpurre (lite glass) 1-1,5 dl fløte 1 boks cottage cheese Reven ostSalt, pepper, hvitløkspepper og utrekrydderSalat RømmeFørst skjærer du skiver av squashen på langs med ostehøvel. La de ligge i ca 30-40 min så vannet trekkes ut. Stek i forvarmet ovn på 180 grader i 25-30 min. 1-1,5 dl fløte
Til variasjon er det også godt med et par ts karri i sausen, passer nydelig til kokos og lime. Oppskriften min er sterkt influert av Line Holdal sin fiskegrateng, som har lavkarbo-bloggen Lilalife
(til 4 boller)1 egg2-3 ss splenda2 ss fløte2 ss kardemomme 3 ss kesam 1 toppet ts bakepulver1 klype salt50g smør80g mandelmel2-3 ss fiberhusk70% sjokolade . Stekes på 180 grader i 20-25 min. 2-3 ss splenda
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.