Heisann. -)Nå har det gått en uke siden sist innlegg, noe som grunner i dårlig form og lite tid. Men nå er jeg her igjen og kan i dag friste med nydelige browniemuffins med oreo og bringebær
50 g gjær4 dl melk50 g smør2 dl sukker½ ts salt½ ts kardemomme1 egg750 g hvetemel1 pakke makronfyllegg til penslingperlesukkerSmelt smøret og tilsett melken, tempereres til 37 grader
I dag er bursdagen min og jeg er atten år og myndig. Uansett, hver bursdag (og alle andre dager) fortjener en kake og selv om jeg lagde denne tidligere i uken til en annen (og veldig spennende) anledning, synes jeg den passet i dag
Bare må dele denne. De er dønn farlige, men pytt. Det er jo helg. )) Storesøster var med på å lage disse også, og vi ble overrasket over hvor lette de var å få til
Når jeg var mindre ble det alltid servert sjokoladekaker i bursdager. Prøvde en ny vri denne gangen med marengsbunn som ble tatt godt imot av både gjester og bursdagsbarn
Så ble det tid for litt jule kaker igjen. Denne oppskriften fant jeg på internettet for mange år siden, men har faktisk aldri kommet så langt som til å bake dem
Da er sjokoladekjeks-boksen fylt opp igjen. ). Denne kjeksen har blitt en tradisjon hos oss. Første året jeg laget disse, måtte jeg lage nye porsjoner etterhvert