Sjokoladekake med marengsbunn
Kretido
Kretido
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 110 g smør
  • 260 g brunt sukker
  • 1 vaniljestang
  • 2 store egg
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 45 g kakaopulver
  • 2,5 dl kremfløte
  • 4 eggehviter
  • 2 dl sukker
  • 3 egg
  • 1,5 dl kremfløte
  • 135 g sukker
  • 200 g smør
  • 1 ts vaniljesukker
  • 100 g mørk kokesjokolade
  • 2. Ta kjelen av platen og tilsett smør og sjokolade litt etter litt
  • 3. Ha så i vaniljesukker
  • 4. Sett fyllet til avkjøling, gjerne i kjøleskapet

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.