Tilsett sennep, tomatpuré, chilisaus og crème fraîche, og la det småputre videre. Del kyllingen i serveringstykker og gni de godt inn med salt og pepper
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomatog basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Legg et tynt stykke mozzarella ost , soltørket tomatog litt pesto i hvert kutt. Tilbereder du kylling på denne måten får du et utrolig saftig og godt kjøtt, som smaker kjempegodt
Bank kyllingfiletten litt flat med kjøtthammer eller bunn av en kjele. På søndag var jeg på marked og fikk med meg en deilig blandig av gule plommetomaterog forskjellige sorter små, røde tomater
I det ble det kyllingogpesto servert med couscous til middag. Min lillesøster har ofte lagd retter med couscous, men jeg har hatt til gode å lage det selv
♦ Skjær blomkål i mindre biter og kok til mør, mos med en stavmikser og smak til med salt. Dagens treningsøkt ble litt tyngre enn i går, med disse øvelsene
Skjær toppen av tomateneog fjern innmaten med en teskjeHa resten av ingrediensen i en mikser og kjør til en jevn, men litt grov blandingLegg blandingen i tomateneog server
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.