Mens vaniljekremen står for det søte. Her er min beste gjærbakst oppskrift. Alle slag gjærbakst er smart å ha på lur i frysen til uventet besøk eller når du får lyst på noe godt
50 g gjær4 dl melk50 g smør2 dl sukker½ ts salt½ ts kardemomme1 egg750 g hvetemel1 pakke makronfyllegg til penslingperlesukkerSmelt smøret og tilsett melken, tempereres til 37 grader
Jeg fikk som jeg skrev min mormor og Erik på besøk fra Danmark, og skulle jo egentlig lage noe skikkelig fint, men siden cupcakesene ikke var til å bruke så måtte jeg lage noe i full fart før de kom kl 9
Siden kanelsnurrer er en storfavoritt hos oss ble det nok en variant av slik gjærbakst når vi skulle ha kaffegjester for det er vel ingen anledning det ikke passer med nybakt gjærbakst til
Oppskriften på kanelsnurrer ligger allerede på bloggen, men en god ting kan deles flere ganger. Desuten er ikke dette helt det samme, det vil si det er det samme, men bollene ser ikke helt like ut
Denne hvetekransen er lett å lage. Bare følg min oppskrift og mine bilder så får du det til. Jeg lover at du vil bli stolt av deg selv og at du kommer til å lage den igjen og igjen
I går bakte jeg kringle med vaniljekrem, den ble kjempegod. ) Du finner oppskriften under. ). OPPSKRIFT. (Jeg doblet denne)50 g Gjær100 g Smør3 ,5 dl Melk ( bruk gjerne helmelk, men skummet fungerer også
En velsmakende kringle, basert på mormors oppskrift fra 1960 tallet. Ingenting er som fersk nybakt kringlelukt som sprer seg i rommet Bland alt det tørre godt sammen og ha det i en kjøkkenmaskin