1 and 1 agurk 2 bunter vårløk 1 glass Hoisin-saus 2–3 pakker crispy duck-pannekaker (jeg kjøpte mine på Dragen i Torggata) Salt og kinesisk five spice-krydder (stjerneanis, nellik, kanel, Sichuan-pepper og fennikelfrø). 2 bunter vårløk 1 glass Hoisin-saus 2–3 pakker crispy duck-pannekaker (jeg kjøpte mine på Dragen i Torggata) Salt og kinesisk five spice-krydder (stjerneanis, nellik, kanel, Sichuan-pepper og fennikelfrø)
Dagens dessert altså. men først litt middag. I dag slår jeg et slag for appelsinen. Husker dere at jeg kun hadde appelsinsaft igjen til muffins fordi kjøttet og skallet allerede var brukt til noe annet
Det er egentlig litt feil å kalle det en waldorfsalat, for det mangler både druer og selleri – men jeg har med det som er viktigst i mine øyne, nemlig epler og valnøtter
Men du kan selvsagt bytte ut speltmelet i alle mine oppskrifter med hvetemel. Hei hei. Nå er det helg, og det skal bli herlig med fri på alle sammen helt til søndag