Bacalao med foccachia
Gastronomade
Gastronomade
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 personer:
  • 1 kg klippfisk, utvannet og renset
  • 2 kg potet
  • 3 stk løk
  • 1 stk hvitløk
  • 8 stk paprika, rød
  • 1 stk chili, rød
  • 5 dl olivenolje
  • 500 g hermetiske tomater, grovhakkete
  • 50 g tomatpuré
  • 4 stk kajennepepper (piri piri)
  • 1 kg mel
  • 20 g salt
  • 1 pk fersk gjær
  • 1 lite glass oliven
  • 1 liter lunkent vann
  • Olivenolje
  • Havsalt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.