Da var årets julesild ferdig laget,rettere sagt tomatsilden,og tenk bare en uke forsinket,hihiMen det betyr ingenting,bare det blir en dag med ferske rundstykker,brød og knekkebrød og hjemmelaget tomatsild og rekesalt,så gjør det ingenting om jeg er litt forsinket med alt i år
Dette sukkerbrødet er alltid vellykket og hemmeligheten bak er lang pisketid. Jeg pisker alltid eggedosisen i 10 til 15 minutter før jeg sikter og vender forsiktig inn det tørre
200 g smør200 g sukker4 egg200 g hvetemel2 ts bakepulver2 ts vaniljesukkerfinrevet skall av 1 sitronpresset saft av ½ sitronVisp smør og sukker hvitt og porøst
Formkake er kanskje i utgangspunktet et litt kjedelig bakverk, men den trenger ikke å være det, for det finnes så uendelig mange muligheter for å variere kaken
Heidi minner oss om at vi er attende i kvardagen, og lagar gode, saftige grovbrød. Nyt det. Alt godt. Eg veit ikkje kva luktesans du har, men min er sånn midt på treet