Bakerns Tykke Lefser Bakern ivaretar Norsk tradisjonskost med disse lefsene som minner både om klappaskall (Holtålen) og Pjalt (Røros) Baker'n
Babyshower med nesquik kake. Jeg kler alltid formene mine med bakepapir. Siden jeg fyller formene mine så mye, måtte jeg på disse kakene ha dobbel steketid Camillas kakedesign
Kylling i tomatsaus med kamuflerte grønnsaker Noen grønnsaker går greit ned her hjemme. Gulrøtter. Brokkoli av og til. Og så kommer jeg ikke på flere i farta Cecilie i forstaden
Julekarameller Julekaramellene har allerede kommet i hus. Disse kan du lage i forveien, å pakke inn i cellofan. Gi bort til venner og familie i julegave Food By Victoria | Follow my love for food
Tiramisu - En italiensk munnfull Helt siden jeg prøvde tiramisu i Tyrkia i 2009, en italiensk a la carte restaurant vel og merke, har dette vært en av mine favoritt desserter Kokkeliten -