OVNSBAKTE MANDELPOTETERMandelpoteter. Skjær torskefilet i passene skiver og legg over grønnsakene. Fres grønnsakene i en panne med olivenolje og hele hvitløkfedd
Torskmed gode, norske grønnsaker i form er enkelt og godt. - Skjær torsken i serveringsstykker. - Rør inn hvetemel og spe med vann, melk og matfløte, litt om gangen
Legg fisken på toppen, krydre godt med salt og pepper og hell over saften fra sitronen. 700 g torskefilet1 gul løk i skiver1 fedd finhakket hvitløk3 gulrøtter i skiver7- 8 cherrytomater delt i to1 bukett brokkoli3 dl grønnsaksbuljong2 ss olivenoljesaften fra 1/ 2 sitronsalt og pepper(grønn pesto kan smøres på toppen av fisken om du vil for ekstra god smak)Kutt opp grønnsaker og legg dem i en ildfast form. Serveres med ris og en god saus til (eller om du vil bare bruke buljong kan du det) 700 g torskefilet
Byggotto medgrønnsaker. 700 g torskefilet (fersk el frossen og andre fiskeslag kan også brukes). 7 dl rå grønnsaker i biter (gulrøtter, brokkoli, sukkererter, vårløk)
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Spis & Nyt med god samvittighet ♫♪. Grønnsaker, pasta og ørret. Stek grønnsakene (unntatt tomatene) i en varm stekepanne med litt olje eller smør til de blir litt myke, men fremdeles er sprø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.