Det blir salt nok av spekeskinka. Mos blandingen med en stavmikser. 200 gram indrefiletavsvin noen skiver spekeskinke - nok til å surre det rundt kjøttet2 soltørka tomater i strimler1 fedd hvitløk - finhakket1 neve ferske basilikumblader - hakket2 ss revet parmesanost. 200 gram indrefiletavsvin
Fyltsvinefilet. Dette for at fyllet holder seg mye bedre på plass dersom det ikke er noen snitt langsmed fileten, i tillegg til at det ser veldig mye penere fylt ut ved servering
Indrefiletavsvin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Indrefiletavsvin er noe av det møreste kjøttet du kan få. PINSE kommer av det greske ordet. Godt og magert er det også, men når mye av tilbehøret inkluderer smør og fløte, blir det ikke fullt så magert lenger
Denne gangen har jeg fylt på med brunet champignon og cherrytomat, sørg for at tilbehøret får litt olivenolje (rør det sammen med olja i panna) og gi et dryss med salt og pepper
Bruk en brødpose av plast, og legg svinefileten i. Passer både til hverdags og til fest, Husk, det er alltid lov å lage sin egen variant med dine favoritturter
I dag står det indrefiletavsvin med grønnsaker på menyen i fjellheimen ♪♫. Tilsett resten av vannet, kjøttfond, saft og finstrimlet skall av klementinene og soyasaus
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefiletavsvin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefiletavsvin
Hei igjen, da har fått gått lang tur i finværet og møtt på flere tidligere kolleger – koselig Var masse folk i gatene og i parkene i dag, siden de fleste har fri på grunn avKristi himmelfartsdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.