Det er spennende å teste nye oppskrifter. Bloggen "Opp ei trapp og inn ei dør" fristet hemningsløst med smakskombinasjonen sjokolade, peanøtter, karamell og crispy cornflakes
På dette bildet er marsipan den med strø. Jeg har trillet kuler med flerfarget kakestrø og stenger med appelsinstrø500 g mandler 500 g melis 1 ss eggehviteEventuellt konditorfarge om du vil farge marsipanen200 gr
Fløtekarameller. 14. 12. 2015 kl. 16. 49 i. Blogg. Ingen kommentarer. Det er karamelltid, og hvert år må jeg lage karameller 2-3 ganger for de blir oppspist for fort
Dette er noen utrolig gode og myke karameller. Og da mener jeg GODE – jeg tror det er en kombinasjon av det brune sukkere, den kondenserte melken og vaniljen, uansett, hvis du skal lage karameller så prøv denne oppskriften
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Disse vaniljekaramellene blir så gode at det er vanskelig å ikke spise dem opp før jul. Vil du lage fudgekarameller tilsetter du bare hakket hvit sjokolade mot slutten
- Du må gjerne bruke vanlig kremfløte hvis du ikke vil lage laktosefri fløtekarameller. #hjemmelagetgodteri #laktosefri #fløtekarameller #glutenfri #påskegodt
I dag har jeg laget tradisjonelle fløtekarameller med smak av ekte vaniljefrø og Rooiboste. Karameller er noe av det enkleste å lage, men med så mange smakskombinasjoner og muligheter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.