) / INGREDIENTS (makes approx. 40)200 g kokosmasse / 200 g dessicated coconut240 g sukker / 240 g sugar4 eggehviter / 4 eggwhitesFREMGANGSMÅTE / METHODNorwegian. 40 stk), litt over 1/2 ss deig til hver kake og legg på et stekebrett. 40), a little more than 1/2 tablespoon mixture for each cookie, and put them on a lined baking tray. / Lovely exotic flavourCaribbean Snowflakes 200 g kokosmasse. / 200 g. / 240 g sugar. / 4 egg
(By the way this cake is gluten free as it is made from ground almonds and polenta)INGREDIENSER / INGREDIENTSKaken / For the cake200 g smør, romtemperert / 200 g butter, at room temperature (7 oz)200 g sukker / 200 g caster sugar (7 oz)200 g finmalte mandler / 200 g finely ground almonds (7 oz)100 g polenta (maismel) / 100 g polenta (cornmeal) (3. 5 oz)1,5 ts bakepulver / 1,5 tsp bakingpowder3 egg, romtempererte / 3 eggs at room temperatureFinrevet skall av 2 sitroner / Zest of 2 lemonsSitronlaken / For the Lemon syrupSaft fra 2 sitroner / Juice from 2 lemons120 g melis / 120 g icing sugar (4. 2 oz)FREMGANGSMÅTE / METHODNorsk. Ha 2/3 av det tørre i smørblandingen og bland godt. Klar til steking / Ready for bakingFerdigstekt / ReadyHell over laken og la avkjøle / Pour over the syrup and leave to coolNAM NAM / YUM YUM 200 g smør. / 200 g. / 200 g. / 200 g. / 100 g polenta. / 1,5 ts. / 3 eggs. / 120 g
FREMGANGSMÅTE / METHODNorsk. You can serve the cake hot/lukewarm or chilled. Please note that if you are serving it hot/lukewarm it will be quite "loose" and moussey, but it will set if you leave it to cool and it will be easier to cut into slices
Dekk en kakeform/springform med bakepapir. Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
HjemmelagetBounty. Det vil ingen ende ta,og her kommer enda en fantastisk hjemmelaget sak. Bounty. Ca 300 g lys kokesjokolade/melkesjokolade(jeg brukte også 10 g delfiafett pr 100 g sjokolade) . Ca 300 g lys kokesjokolade/melkesjokolade(jeg brukte også 10 g delfiafett pr 100 g sjokolade)
Hjemmelaget "Bounty" er et fint sted å starte hvis du vil prøve deg på hjemmelaget konfekt. Denne sjokoladen kan du lage med ingredienser fra dagligvarebutikken
Det vil si at du ikke bruker melken/det som er flytende. Svogeren min som også elsker kokos mente det var de saftigste Bounty sjokoladene ever, så da må jeg si meg fornøyd
(Go here to see this recipe in English. ). God kveld alle sammen. Forrige uke var jeg i Brooklyn, New York og besøkte det kjente bakeriet Baked som ligger ca 20 minutter fra Manhattan
5 dl glutenfrie havregyn 1,5 dl proteinpulver uten smak (hvis du bruker med smak kan du sløyfe ekstra sukrin) 0,5 dl sukrin 2 ts bakepulver 1/2 ts salt Kjør havregrynene til mel med en stavmikser eller blender
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.