Banankake med karamellglasur
Passion 4 Vintage
Passion 4 Vintage
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 170 C Steketid
  • 150 g Flott matfett (TIPS: La det ligge fremme noen timer før du skal bruke det.)
  • 200 g sukker
  • 220 g mel
  • 30 g Maizena
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1 ts salt
  • 2 modne bananer (moses)
  • 0,8 dl kulturmelk
  • 2 store egg (3 medium)
  • 50 g grovt hakkede valnøtter
  • 2,4 dl fløte
  • 100 g brunt sukker
  • 1 ss lys maissirup (evt lys sirup)
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 13-15 min Bruker du et sukkertermometer vil dette vise ca
  • 100 C når det har kokt lenge nok

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.