Posted by Torill Anita. Tweet. Denne gratengen anbefaler jeg at dere prøver. Det er for det første en fin måte å få brukt opp rester på og for det andre løfter den en ganske alminnelig fiskegrateng til nye høyder
Søndag er jo dagen for å finne frem noe godt å tilberede, kose seg med god tid ved middagsbordet. Her er den tradisjonelle søndagsmiddagen med svinestek og fløtesaus for lengst byttet ut med mer moderne kost
i løpet av mine barneskoleår, leste jeg veldig mye donald. jeg tror faktisk ikke vi avsluttet abonnementet før jeg var godt i gang som student, dog det sant skal sies at det var mine yngre søsken som de siste x antall årene var de som åpnet bladene selv om de fremdeles var adressert til meg
Vanligvis så synes jeg knekkebrød er kjipt. Jeg vil mye heller ha brød. Men som glutenfri så har jeg gått nye veier for å prøve å lage et knekkebrød jeg synes gir meg nogenlunde samme tilfredstillelse som brød
Ved å lage ditt eget syltetøy, slipper du unna både sukker og tilsetningsstoff. I tillegg så smaker det skikkelig bær i forhold til dei som man kjøper på butikken
Konfekt hører med til jul. Hvorfor ikke lage en sukkerfri lavkarbo variant av Bounty - sjokolade. Disse godsakene holder seg godt i kjøleskapet, og kan gjerne fryses
Jeg plukket rognebær i Heidal og nå er rognebærgeleen laget og står klar til bruk. Jeg tenker å bruke dette i viltsauser, så det blir spennende å prøve ut den selvlagde
Jeg kan anbefale spekeskinge og ruccola som er en av mine absolutte favoritter. Jeg er glad i grove deiger og selv om jeg nå spiser glutenfritt så er ikke dette noe unntak
Dette er absolutt en av mine favoritt supper. Suppe med mye smak, litt spicy, sunt og veldig godt. . ). Jeg ble kjent med denne suppen da jeg bodde i Australia,