4 ss smør5 dl vann50 g gjær1,1 liter hvetemel (ikke ha i alt på en gang)3 dl grov sammalt hvete2 ts salt20 min heving, bak ut, 20 min etterheving, stek i 20 min på 180 grader
Ingenting er som nybakte groverundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
Disse lagde jeg kjempeofte før, og har liksom bare blitt til Ingvilds rundstykker. Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige
Da vi skulle ha sommerpiknikk på jobben fikk jeg lyst til å bake rundstykker. Disse rundstykkene er veldig morsomme å lage, særlig når frøblandingen skal på
Ved å ta utgangspunkt i en oppskrift på fine rundstykker, bytte ut deler av melet med grovt, tilsette litt havregryn og proteinpulver og bytte ut sukkeret med sukrin, får du mye sunnere rundstykker
Grove, saftige og nystekte rundstykker. Se våre andre rundstykker herDu trenger. Nok til cirka 10 rundstykker. Rull ut deigen til 10 rundstykker. Nok til cirka 10 rundstykker 2 gulrøtter, finrevet
Endelig har jeg funnet en oppskrift på glutenfrie rundstykker som også min kjære likte. Kle et stekebrett med bakepapir og lag rundstykker med en sleiv og en slikkepott
Myke, saftige og smakfulle. Lyse rundstykker med cottage cheese. Dette gjør rundstykkene saftige, og gir små "fregner" av stekt ost på utsiden Hev deigen ca 1 time, tildekket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.