Å forberede biff er en lett og perfekt middag for mange. Alt du trenger er å gni den inn med krydder og sette i et steketermometer, så tar den vare på seg selv i ovnen
Krydre kjøttet etter smak. Alltid perfekt kjøtt. Har du hørt om "Sous vide". Det er en teknikk som går ut på å tilberede matvarer i vakum for så å legges i vann som har en bestemt temperatur
Helt nydelig. Her servert med parmesanen min fra Italia, som tydeligvis aldri tar slutt. Phew, tida går så fort, og jeg har faktisk nesten ikke laget mat i det siste – mye på grunn av en tur til London
Kjært barn har mange navn - Betasuppe, kjøttsuppe, sodd, brennsnut. Vanlig tradisjonell betasuppe inneholder både potet, kålrot og gulrot - noe som ikke inngår i lavkarbo kosthold
Ingenting er bedre enn hjemmelaget iskrem. Slik gjør du. 8 eggeplommer. 5 ss tagatesse. 5 dl kremfløte. Bland egg og tagatesse ( evt 250g sukker om du vil ha det i)
Marokkansk-inspirert kylling. For mange år siden jobbet jeg sammen med ei marokkansk jente. En dag var vi alle invitert hjem til henne for å smake marokkansk mat, og det var utrolig mange gode retter
Det er jammen meg fabelaktige produkter å få kjøpt i butikken. Kyllinglår fra Stange er et av dem. Jeg brukte min fantastiske tagine til denne retten, men hvilken som helst leirgryte med lokk vil gjøre susen