nedenfor her finner dere oppskriftenpågrillet laks og den norske versjonenav risotto, byggotto. en gang før jul med "Verdens beste pepperkaker" og rett før påsken i år var jeg på vg nett med "Olavspåskeknuter" har også vært flere ganger på sol
Ha salt,pepper og paprika pulver påskinnsidenavkyllinglårene. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Legg kyllinglåroppå og drisle med olje og ha på salt, pepper og oregano. Kyllinglår og båtpoteter med en kremet saus full av sunne, smaksrike grønnsaker
Vent med rødbeten til slutt, når den skal kuttes er det lurt å ha på hansker, skyll den opphakkede rødbeten i et dørslag, dette hjelper så ikke fargen smitter over på de andre grønnsakene
Fremgangsmåtenpå ovnsstekt kyllinglår finner du under. Hvis du ser påfremgangsmåtenpå hvordan du steker hel kylling i ovn, så er det egentlig helt likt
Rist nøttenepå svak varme i enkasserolleNår de begynner å få litt farge og det dufter godt tilsetter du balsamicoHer kan også rødvin- eller portvinseddik benyttesTilsett olje og la dette surre i et par minutterTilsett så et par spiseskjeer honning og rør godt omSalt og pepper etter behov
Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomater og ramsløksmør appeared first on. Jeg hadde noe fantastisk ytrefilet av okse (type Angus) liggende, perfekt å slengepågrillen
Legg auberginen lagvis med tomatene og ost i en ildfast form og avslutt med et lag ost påtoppen. Pensleaubergineskivene med olivenolje, strø over litt salt og pepper, og stek de på middels/høy varme i ca ett minutt på hver side
Ovnstekt kyllinglår og Cherry tomater. Denneretten lager seg selv i ovnenimens du lager en salat til å ha vedsidna og slapper avpåsofaen i mellomtiden kanskje
Bare sett formenpå bordet og la folk forsyne seg. Strø litt salt og pepper på det hele. Ikke noe slår enkelhetenav å klemme alt oppi en ildfast-form, og så bare sette det i ovnen
Bland det med restenavkokosmelken og smak om det er passelig på smak. Steik kyllingenpåen panne slik at lårene blir gylden, legg de i en ildfast form, og hell kokosblandingen over
Strø havsaltpåtoppen. Godt å smøre det på kjøtt også mens det grilles og etter det er grillet. Det meste kan pågrillen, og det er jo veldig greit å lage all matenpå samme plass… Enten om du griller i hagen, eller på stranda
Jeg hadde tenkt til å tilberede dagenskyllinglår med asiatiske smaker pågrillen i hagen. Misforstå meg rett, jeg elsker snø og vinter, men nå som vinteren er på sitt kaldeste og mørkeste, så er det fristende å lukke øynene og drømme seg til lysere og varmere tider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.